Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Rozvoj kreativity 2 (U032)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu U032 - Rozvoj kreativity 2, Vysoká škola ekonomická v Praze (VŠE).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1.Úvod do předmětu. Co budeme tvořit, čím a jak. Rozkreslení, práce s linií a bodem. Vzájemné představení účastníků kurzu. Společné dílo -- záměry a očekávání. (dotace 0/0)2.Umělcova cesta. Jak si najít čas a prostor na tvoření. Jak si hýčkat svého vnitřního umělce. Jak své dílo ukázat světu. (dotace 0/0)3.Úvod do práce s akrylovými barvami. Ředění a míchání barev. Vyzkoušení techniky na malé plátno či kameny. (dotace 0/0)4.Dosahování cílů v životě. Dlouhodobé a krátkodobé cíle. Přání, která se plní. Technika Kameny v láhvi. (dotace 0/0)5.Práce s písmeny a textem. Báseň v obraze. Haiku. (dotace 0/0)6.Co je to synchronicita a jak se projevuje. Smysluplné koincidence. Být ve správném čase na správném místě -- Kronos a Kairos. Sdílení vlastních zážitků se synchronicitou. (dotace 0/0)7.Emoční slovník. Zlobím se. Čeho se bojím. Co mi dělá radost. Barevné vyjádření pocitů a následné zpracování. (dotace 0/0)8.Téma bezpečí. Ochranná archetypální bytost. Koláž. (dotace 0/0)9.Aktivní imaginace a následné výtvarné zpracování na téma Strom. (dotace 0/0)10.Téma důvěry. Práce ve dvojicích. Malování nebo kreslení poslepu s podporou druhého v roli pomocníka. (dotace 0/0)11.Koncept krásy. Téma ženské krásy a jeho vývoj v dějinách. Současné a osobní pojetí. (dotace 0/0)12.Můj vnitřní svět. Co do něj patří a co ne. Jaký je a jak se mění. (dotace 0/0)13.Uzavření celého semestru. Společná reflexe. Závěrečné společné dílo. (dotace 0/0)

Získané způsobilosti

Kromě několika uměleckých výtvorů vám zůstane spousta zážitků a nových dovedností, jak žít šťastně a přistupovat tvořivě k vlastnímu životu. Osvojíte si také nové výtvarné techniky a získáte inspiraci pro vlastní tvorbu.

Literatura

DenOd-doMístnostVyučujícíTypČetnostKapacitaStředa11:00-12:30SB 324M. ČernáCvičeníKaždý týden20

Požadavky

žádné

Garant

Mgr. Markéta Černá

Vyučující

Mgr. Markéta Černá