Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Word (U053)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu U053 - Word, Vysoká škola ekonomická v Praze (VŠE).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1.Psaní textu (dělení textu do odstavců, psaní speciálních znaků, zobrazení znaků formátování, dělení textu na stránky). (dotace 0/0)2.Kopírování textu (v jednom dokumentu, z jiného dokumentu, z internetových stránek). (dotace 0/0)3.Formátování textu (velikost, barva a typ písma, podtržení, odsazení a zarovnání odstavce, styly odstavce). (dotace 0/0)4.Vkládání obrázků (vložení obrázku a umístění v textu, obtékání textem, kotva obrázku, úpravy obrázků: velikost, oříznutí). (dotace 0/0)5.Vkládání a úpravy tabulek. (dotace 0/0)6.Vzhled stránky (velikost stránky a okraje, záhlaví a zápatí stránek, číslování stránek). (dotace 0/0)7.Kontrola pravopisu a gramatiky, automatické opravy. (dotace 0/0)8.Sledované změny (vytváření sledovaných změn, sloučení změn z několika dokumentů do jednoho, přijímání a zamítání změn). (dotace 0/0)

Získané způsobilosti

Posluchači budou umět nejen napsat text včetně znaků, které nejsou na klávesnici, ale také zkopírovat text z internetových stránek. Naučí se upravit vzhled textu, přidat do něj tabulky či obrázky, zkontrolovat pravopis.

Literatura

DenOd-doMístnostVyučujícíTypČetnostKapacitaStředa12:45-14:15SB 18I. TopolováCvičeníKaždý týden0

Požadavky

žádné

Garant

Ing. Ivana Topolová

Vyučující

Ing. Ivana Topolová