Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Grafika v cloudu (U060)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu U060 - Grafika v cloudu, Vysoká škola ekonomická v Praze (VŠE).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Obsah

1.Prezi. (dotace 0/0) a.Vytváření interaktivních prezentací.2.PowerPoint. (dotace 0/0) a.Prezentační program vhodný pro tvorbu animovaných prezentací a fotoalb z vlastních fotografií.3.Malování. (dotace 0/0) a.Základní grafický program, který je součástí programového vybavení operačních systémů Windows.4.Pixlr (https://pixlr.com). (dotace 0/0) a.Bezplatný grafický program pro úpravu fotografií.b.Funguje na online bázi, ale je možné stáhnout i jeho desktop verzi pro různá zařízení.c.Možnost ukládání fotografií na cloud.

Získané způsobilosti

Po absolvování tohoto kurzu budou studenti schopni zpracovávat prezentace ve dvou různých programech, vytvářet vlastní obrázky pomocí různých technik a upravovat vlastní fotografie pomocí bezplatného grafického programu, který obsahuje řadu pokročilých funkcí pro úpravu fotografií.

Literatura

DenOd-doMístnostVyučujícíTypČetnostKapacitaÚterý12:45-14:15SB 18J. KoubalíkováCvičeníKaždý týden20

Požadavky

žádné

Garant

Ing. Jitka Koubalíková

Vyučující

Ing. Jitka Koubalíková