Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Aktuální stavební techniky (FA-AST)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FA-AST - Aktuální stavební techniky, Fakulta architektury, Vysoké učení technické v Brně (VUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Cílem je rozšíření základních znalostí bakalářského stupně studia, získání aktuálních informací z oboru a jejich schopnost aplikace konkrétní projektové a stavební činnosti.

Osnova

1. Sláma a hlína jako stavební materiál současnosti 2.Balneotechnika, nové způsoby ukládání inženýrských sítí 3.Geotextilie a plastové sítě při vyztužování zemin a opěrných zdí 4. Sakrální stavby v ČR a zahraničí, zásady interiérového komfortu a technické aspekty interiérů 5. Zdící materiály obvodového pláště pasívních budov 6. Inteligentně řízené budovy 7. Analýza a tvorba energeticky úsporných řešení v budovách 8. Nové metody hydroizolací a moderní řešení plochých střech 9. Ochrana stavebních objektů proti radonu 10. Rekonstrukce staveb, konstrukční návrh 11. Rekonstrukce staveb, způsoby provádění 12. Konstrukce výškových staveb 13. Řešení konstrukcí skleněných fasád "

Literatura

Monitoring domácího a zahraničního odborného periodického tisku, internetu, odborných publikací, DVD aj. s tématikou soudobé architektury, stavitelství, stavebních materiálů a technologií (CS)Monitoring domácího a zahraničního odborného periodického tisku, internetu, odborných publikací, DVD aj. s tématikou soudobé architektury, stavitelství, stavebních materiálů a technologií (CS)Monitoring domácího a zahraničního odborného periodického tisku, internetu, odborných publikací, DVD aj. s tématikou soudobé architektury, stavitelství, stavebních materiálů a technologií (CS)Monitoring domácího a zahraničního odborného periodického tisku, internetu, odborných publikací, DVD aj. s tématikou soudobé architektury, stavitelství, stavebních materiálů a technologií (CS)Monitoring domácího a zahraničního odborného periodického tisku, internetu, odborných publikací, DVD aj. s tématikou soudobé architektury, stavitelství, stavebních materiálů a technologií (CS)Monitoring domácího a zahraničního odborného periodického tisku, internetu, odborných publikací, DVD aj. s tématikou soudobé architektury, stavitelství, stavebních materiálů a technologií (CS)Monitoring domácího a zahraničního odborného periodického tisku, internetu, odborných publikací, DVD aj. s tématikou soudobé architektury, stavitelství, stavebních materiálů a technologií (CS)

Požadavky

Základní znalosti bakalářského stupně studia v oblastech stavitelství, techniky staveb, stavební fyziky a energetiky staveb.

Garant

doc. Ing. Miloslav Meixner, CSc.

Vyučující

doc. Ing. Miloslav Meixner, CSc.