Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Bakalářský projekt A3-4b (FA-BP3)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FA-BP3 - Bakalářský projekt A3-4b, Fakulta architektury, Vysoké učení technické v Brně (VUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Bakalářský projekt má prokázat schopnost studenta prakticky aplikovat znalosti a dovednosti získané v rámci studia speciálně zaměřených typologických disciplin.

Osnova

Zadání bakalářského projektu obdrží student až po úspěšném absolvování ústní části státní závěrečné zkoušky v bakalářském studijním programu, a to v 8.semestru studia. je posuzován vedoucím práce a zvoleným oponentem a závěrečná obhajoba projektu probíhá před státní zkušební komisí a je klasifikována v systému ECTS.

Literatura

normy, vyphlášky, předpisy (CS)doporučené zdroje související s tématem zadání (CS)

Požadavky

Úspěšné zvládnutí bakalářského projektu předpokládá osvojené znalosti v obecné typologii, navrhování obytných staveb, staveb přechodného ubytování,veřejných staveb, staveb výrobních, dále v problematice památkové péče a v oblasti interiérové tvorby architektonického prostoru a schopnost praktické aplikace.

Garant

prof. Ing. arch. Petr Pelčák

Vyučující

prof. Ing. arch. Petr Pelčák