Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Státní doktorská zkouška (FA-D05)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FA-D05 - Státní doktorská zkouška, Fakulta architektury, Vysoké učení technické v Brně (VUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Prokázat celkový přehled, znalosti a tvůrčí předpoklady ve studovaném oboru.

Osnova

Zásady vědeckého přístupu v oblasti architektury a urbanismu, metodologie a metody vědecké práce, její formálními náležitostmi a adjustací, základy práce s informacemi a literaturou. Osvojení základů vědeckého přístupu v oboru architektura a urbanismus.

Literatura

Literatura domácí i zahraniční odborně zaměřená na téma disertační práce, doporučená školitelem a doplněná samostudiem a zájmem studenta. (CS)aktuální texty a otevřené přednášky

Požadavky

Student musí mít řádné ukončení magisterského studia v oboru architektura a příbuzných oborů na vysokých školách v ČR a na školách architektury v zahraničí. Jeho odborný zájem má směřovat ke zvolenému tématu disertační práce a musí mít základní přehled o řešené problematice v tuzemsku i v zahraničí. Nezbytnou součástí je i znalost min. jednoho světového jazyka.

Garant

prof. Ing. arch. Hana Urbášková, Ph.D.

Vyučující

prof. Ing. arch. Hana Urbášková, Ph.D.