Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Soudobá architektura (FA-SAB)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FA-SAB - Soudobá architektura, Fakulta architektury, Vysoké učení technické v Brně (VUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Studenti by měli získat základní přehled o tendencích, směrech, osobnostech a významných dílech soudobé architektury tak, aby byli schopni reagovat na ateliérovou výuku a na odkazy ke konkrétním soudobým stavbám. Obeznámenost v této oblasti by jim měla ulehčit komunikaci s vyučujícími v ateliérových předmětech.

Osnova

Není specifikováno.

Literatura

Průběžné studium architektonických publikací domácích a zahraničních, internetu a odborné literatury s danou tematikou. Viz knihovna FA a její katalogy (DE)Učební texty lektora

Požadavky

Protože se jedná o výuku v prvním semestru prvního ročníku, je znalost různorodá, dle typu školy, z níž student přichází. Předpokládá se zájem o obor a tomu odpovídající průběžná četba časopisů, sledování internetu a dalších aktivit jako jsou výstavy, semináře, přednášky, TV pořady s danou tématikou.

Garant

prof. Ing. arch. Vladimír Šlapeta, DrSc.

Vyučující

prof. Ing. arch. Vladimír Šlapeta, DrSc.