Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Textové a tabulkové procesory (FAST-0E6)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FAST-0E6 - Textové a tabulkové procesory, Fakulta stavební, Vysoké učení technické v Brně (VUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Zvládnout MS WORD a MS EXCEL na úrovni pokročilého uživatele.

Osnova

1. MS WORD - Práce s fonty, se styly a šablonami.2. Vytvoření vlastního stylu, vlastní šablony, vytvoření záhlaví a zápatí.3. Práce s tabelátory, vytvoření tabulky.4. Vkládání rovnic do dokumentu, automatický obsah, rejstřík, 5. Vložení obrázku a jeho úprava.6. MS EXCEL - Práce s listy, používání jednoduchých vzorců.7. Podmíněné vzorce, spojování polí, adresace polí, 8. Tvorba grafů.9. Práce s daty, filtry, formuláře, kontingenční tabulka.10. Komunikace Word - Excel.

Literatura

Brož, M., Brožová, P.: MS Excel 97 podrobná příručka uživatele. Computer Press Sobotka, J., Bedřich, V., Knapík, L.: Učebnice MS Office pro Windows 95 CZ. Computer Press Šimek, T.: MS Word 7,0 - Základní příručka uživatele. Computer Press Šimoník, J., Balabán, Z.: Word pro začátečníky. CERM, s.r.o. BRNO Trnková, H., Kutínová, M.: Úvod do práce s MicrosoftExcel. CERM, s.r.o. BRNO

Požadavky

Žádné

Garant

doc. RNDr. Miloslav Švec, CSc.

Vyučující

doc. RNDr. Miloslav Švec, CSc.