Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Seminář k projektu (FAST-0W7)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FAST-0W7 - Seminář k projektu, Fakulta stavební, Vysoké učení technické v Brně (VUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Seznámit studenta se základními pravidly předvýrobní, výrobní a provozní přípravy staveb. Stanovit konkrétní úkoly při zpracování variantních studií dané stavby pro zařízení staveniště,včetně stanovení kancelářských, sociálních a skládkových ploch. Určit bilance zdrojů nutných pro výstavbu pro jednotlivé činnosti.

Osnova

Výrobní kalkulacePodrobný časový plánBilance zdrojů nutných pro výstavbuZajištění cizích dodávek a kooperacíMetodika navrhování zařízení staveništěTechnologický předpisBilance potřeby pracovníků,mezd a materiálůCyklogramOperativní plánPracnost, Složení pracovních četTechnologický normál pracíPlán nasazení stavebních strojůZápočet

Literatura

Stavební zákon a související vyhlášky a předpisy. Firemní katalogy. Odborné časopisy.

Požadavky

Znalosti komplexního výstavbového procesu a znalosti z oblasti obecné přípravy výstavby strojního vybavení a zdvihacích mechanizmů.

Garant

Mgr. Petr Lízal, CSc.

Vyučující

Mgr. Petr Lízal, CSc.