Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Projektové řízení staveb II (FAST-1V0)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FAST-1V0 - Projektové řízení staveb II, Fakulta stavební, Vysoké učení technické v Brně (VUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Získání dalších znalostí a dovedností z oblasti projektového řízení a osvojení konkrétních postupů a metod v projektovém řízení staveb. Znalostní základ pro plánování a řízení projektů na straně dodavatelské. Zvládnutí specializovaných softwarových produktů. Předpoklad získání certifikace projektového manažera v ČR podle zásad IPMA ve stupni D „Certifikovaný projektový praktikant“.

Osnova

1.Projekt,vlastnosti a definice projektu 2.Projekt výstavby stavebního celku – jeho charakteristika 3.Průběh projektu výstavby 4.Definování projektu výstavby 5.Metody cílově orientovaného plánování projektů 6.Studie proveditelnosti 7.Strukturování projektu výstavby 8.Organizace projektu 9.Plánování , řízení a kontrola v projektu výstavby 10.SW. podpora plánování v projektu výstavby 11.Veřejné stavební právo 12.Smluvní řízení v projektu tavby

Literatura

Dolanský V,Měkota V,Němec V.: Projektové řízení. Grada Publishing 1996

Požadavky

Zvládnuté základy projektového řízení, fázování projektů spojených s výstavbou, obsah a metody plánování a realizace staveb užívané na investorské straně, technologie stavební výroby, základy síťové analýzy. Znalost práce s PC.

Garant

Ing. Martin Nový, CSc.

Vyučující

Ing. Martin Nový, CSc.