Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Diplomový seminář II (FAST-5F2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FAST-5F2 - Diplomový seminář II, Fakulta stavební, Vysoké učení technické v Brně (VUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Student se zaměří na speciální problémy řešení diplomového projektu - stavební a provozní stádia, identifikaci faktorů ovlivňujících spolupůsobení konstrukce a prostředí, na koncepci řešení a alternativy. Dále na vyšetření definitivního stavu, dimenzování a posouzení.

Osnova

Harmonogram předmětu je zcela specifický, odpovídající případ od případu typu seminární výuky.

Literatura

ATKINSON, J.: The Mechanics of Soils and Foundations. McGraw-Hill Book Company 1993BOWLES, J.E.: Foundation Analysis and Design. International Edition 1996KLEPSATEL,F., KUSÝ,P., MAŘÍK,L.: Výstavba tunelů ve skalních horninách. Jaga group 2003SMOLTCZYK,U. a kol.: Grundbau – Taschenbuch 1. a 2. díl (5. vydání). Ernst & Sohn, Berlin 1996ZÁRUBA, Quido, MENCL, Vojtěch: Sesuvy a zabezpečování svahů. Academia Praha 1987

Požadavky

Student má znát: Inženýrskou geologii, mechaniku zemin, mechaniku hornin, zakládání staveb, podzemní stavitelství, geodézii, stavební látky a technologii betonu, stavební mechaniku, pružnost a plasticitu, základy železničních staveb, základy pozemních komunikací, základy vodohospodářských staveb, dimenzování kovových a betonových prvků a konstrukcí.

Garant

doc. Ing. Vladislav Horák, CSc.

Vyučující

doc. Ing. Vladislav Horák, CSc.