Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Speciální technologie (FAST-8W0)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FAST-8W0 - Speciální technologie, Fakulta stavební, Vysoké učení technické v Brně (VUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Seznámit studenta s novými technologickými postupy, využíváním nových materiálů a hmot.Na přednášky jsou pravidelně zváni zástupci firem kteří ukazují speciální způsoby používání nových materiálů na základě nejnovějších poznatků vědy. Poukazují na zvláštnosti těchto materiálů a na případné odlišnosti při provádění oproti tradičním technologickým postupům.

Osnova

náplň každého ze 13.týdnů cvičení obsahuje specializované přednášky pozvaných odborníků z praxe, které jsou zaměřené na seznámení studentů s nejnovějšími trendy ve výstavbě a aplikací těchto poznatků do semestrální práce. Tento kurz je postaven na zásadách práce s audiovizuální technikou.

Literatura

Kos J.: Rekonstrukce pozemních staveb. VUT Brno Witzany J.: Poruchy a rekonstrukce zděných budov. ČKAIT Praha 1999Zapletal a kol.: Technologie staveb Dokončovací práce 1. STU Bratislava 2004Zapletal a kol.: Technologie staveb Dokončovací práce 2. STU Bratislava 2004

Požadavky

Znalosti technologických postupů prací vnitřních a dokončovacích a základní znalosti při rekonstrukci staveb.

Garant

Mgr. Petr Lízal, CSc.

Vyučující

Mgr. Petr Lízal, CSc.