Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Bakalářský seminář (S-PST) (FAST-BH53)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FAST-BH53 - Bakalářský seminář (S-PST), Fakulta stavební, Vysoké učení technické v Brně (VUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Navázat spolupráci a kontakty s odbornou praxí a tyto využít a zakomponovat do závěrečného elaborátu na dané téma technického nebo technologického řešení.

Osnova

Není specifikováno.

Literatura

Podklady pro navrhování výrobců stavebních hmot, prvků a dílců. 0. (CS)Sayigh, A.A.M.: Energy Conservation in buildings. Pergamon Press, Oxford, 1991. (EN)McMullan, R.: Environmental Science in Building. Macmillan Education Ltd, 1991. (EN)Prováděcí vyhlášky zák.č. 183/2006 a platné ČSN. 0. (CS)Zákon č. 183/2006 o územním plánování a stavebním řádu. 2006. (CS)

Požadavky

Předpokládá se stavebně teoretický a konstrukční přehled a schopnost skloubení znalostí z předcházejícího studia u konkrétního problému. Předpokladem je samostatné zvládnutí přiměřeného technického problému v návaznosti na předměty : Projekt a Specializovaný projekt nebo jiného aktuálního technického problému podle individuálního zadání.

Garant

doc. Ing. Ivan Moudrý, CSc.

Vyučující

doc. Ing. Ivan Moudrý, CSc.