Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Marketing 1 (FAST-BV17)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FAST-BV17 - Marketing 1, Fakulta stavební, Vysoké učení technické v Brně (VUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Cílem předmětu je poskytnout studentům znalosti z oblasti marketingu a vést je k pochopení možných způsobů využití marketingových principů při řízení odborných činností/ útvarů ve stavební firmě.

Osnova

1. Zařazení marketingu do kontextu manažerských aktivit podnikového vedení2. Obecné podmínky efektivního uplatnění marketingu3. Segmentace zákazníků4. Nástroje marketingového řízení - marketingový mix - produkt a produktová politika5. Nástroje marketingového řízení - cena a cenová politika6. Nástroje marketingového řízení - distribuce a distribuční politika7. Nástroje marketingového řízení - komunikace a komunikační politika8. Marketingový výzkum9. Marketingová strategie10. Soudobé trendy v marketingu - marketing v prostředí e-commerce11. Soudobé trendy v marketingu - možnosti využití sociálních sítí 12. Soudobé trendy v marketingu - marketing ve službách13. Zápočet

Literatura

Není specifikováno.

Požadavky

Znalosti principů ekonomiky stavebního podniku.

Garant

doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA

Vyučující

doc. Ing. Vladimír Chalupský, CSc., MBA