Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Academic Skills (FAST-BYA12)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FAST-BYA12 - Academic Skills, Fakulta stavební, Vysoké učení technické v Brně (VUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Tento kurz je určen pro studenty a akademické pracovníky, kteří mají zájem zdokonalit své komunikační schopnosti v akademickém kontextu – pomocí opakování, osvojování a procvičování frází, které jsou potřeba pro komunikaci s jinými účastníky na konferencích, návštěvách, při diskusích nad diagramy, výzkumem a jeho výsledcích, na schůzích a při řešení problémů. Nebude se však vyučovat gramatika a specifická slovní zásoba. Kurz je koncipován jako doplněk různých kurzů BYA9 „Odborná angličtina I“ a BYA11 „Jak psát vědecké články a příspěvky“.

Osnova

Není specifikováno.

Literatura

Morgan Terry, Judith Wilson: Focus on Academic Skills for IELTS. Pearson Longman, 2006. ISBN 0-582-83794-4. (EN)

Požadavky

Celý kurz je zaměřen na konverzaci – naučená slovní zásoba a fráze budou prezentovány a okamžitě procvičovány bez jakýchkoliv písemných cvičení (ty je možné dělat v rámci domácí přípravy online v Moodle). Proto se očekává, že budou studenti schopni mluvit relativně plynně a přesně; bude požadována zkouška BY51 (B1/ Intermediate level), kterou nabízí náš ústav. Pro upřesnění by studenti měli být schopni:- plynule a spontánně komunikovat s rodilými mluvčími, a pokud je to nutné, tak i pravidelně, takovým způsobem, že ani jedna strana nebude mít problémy s vyjadřováním a porozuměním straně druhé,- používat angličtinu s velkou mírou přesnosti, pokud jde o známá témata, a používat běžné gramatické tvary.

Garant

Roger Turland, BA.

Vyučující

Roger Turland, BA.