Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět First Certificate in English II (FAST-BYA21)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FAST-BYA21 - First Certificate in English II, Fakulta stavební, Vysoké učení technické v Brně (VUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Cílem kurzu BYA21 je zlepšit schopnost studentů na vyšší pokročilosti ve všech oblastech: v gramatice, slovní zásobě, konverzaci, poslechu, čtení a psaní, až k pokročilosti B2 podle CEF (Common European Framework), která je stanovena institucí Council of Europe. Stručný přehled požadavků pro úroveň angličtiny B2 je uveden v anotaci

Osnova

Není specifikováno.

Literatura

Oxenden, C. - Latham-Koenig, C.: New English File Advanced. Oxford University Press, 2010. ISBN 978-0-19-459458-5. (EN)

Požadavky

Studenti musejí absolvovat zkoušku BY51, aby se mohli zapsat na tento kurz. Jinými slovy, musí být již schopni dobře zvládnout tyto oblasti:- všeobecně porozumět informacím, které se týkají známých témat a situací, např. se kterými je možné se setkat v práci, škole, ve volném čase atd. za předpokladu, že jsou vyjádřeny jasně a srozumitelně,- používat angličtinu k úspěšné komunikaci ve většině situací, se kterými je možné se setkat při cestování v cizině,- vytvořit jednoduchý souvislý text s jednoduchým kontextem,- popsat zážitky a události, ambice, očekávání a plány a stručně vysvětlit nebo obhájit své názory a tvrzení.Je doporučeno předem absolvovat tyto volitelné kurzy: BYA7, BYA8 a BYA20.

Garant

Roger Turland, BA.

Vyučující

Roger Turland, BA.