Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Angličtina pro mírně pokročilé II (FAST-BYA4)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FAST-BYA4 - Angličtina pro mírně pokročilé II, Fakulta stavební, Vysoké učení technické v Brně (VUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Zdokonalit jazykové znalosti na střední pokročilost (A2).Po dokončení kurzu by se studenti měli být schopni lépe vyjadřovat v oblasti práce a jiných zkušeností, popisovat dlouhodobé nebo krátkodobé situace ve svém životě, od minulosti po přítomnost, vyjadřovat svolení a povinnost v situacích na pracovišti a ve společnosti.Výstupní úroveň znalosti angličtiny podle Evropského referenčního rámce pro jazyky je A2.

Osnova

Není specifikováno.

Literatura

Clive Oxenden: New English File Pre-Intermediate. Oxford University Press, 2005.

Požadavky

Studenti by měli být mírně pokročilí. Měli by umět používat minulý a přítomný čas (včetně předpřítomného času) v běžné komunikaci, a také budoucí čas pro vyjádření plánů. Měli by umět tvořit otázky, poskytovat osobní informace, rozumět spisovné angličtině týkající se základních témat. Měli by také umět srovnávat věci pomocí přídavných jmen, používat počitatelná/nepočitatelná podstatná jména a některá modální slovesa. Měli by zvládnout jednoduchou komunikaci v obchodech, restauraci nebo při cestování.

Garant

Mgr. Marian Nevrlý

Vyučující

Mgr. Marian Nevrlý