Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Italština pro mírně pokročilé (zkouška) (FAST-BYI29)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FAST-BYI29 - Italština pro mírně pokročilé (zkouška), Fakulta stavební, Vysoké učení technické v Brně (VUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Není specifikováno.

Osnova

Pro tento předmět nabízí Kabinet jazyků FAST volitelné předměty BYI1, BYI12, BYI2 a BYI22, které se ovšem otevřou vždy jen při dostatečném počtu zájemců. V těchto kurzech studenti získají znalosti a dovednosti požadované ke zkoušce.

Literatura

Není specifikováno.

Požadavky

Student by měl jako přípravu ke zkoušce zvládnout gramatiku a slovní zásobu z učebnice Nuovo progetto italiano 1. Jeho jazykové dovednosti (čtení, poslech, psaní a mluvení) by měly být na mírně pokročilé úrovni.Gramatika: časování pravidelných a nepravidelných sloves, zvratná slovesa, minulé časy "il passato prossimo",a "l´imperfetto", budoucí čas, zájmena osobní nesamostatnáSlovní zásoba k tématům:základní informace o sobě, rodina, volný čas, zájmy, orientace ve městě, dopravní prostředky, nakupování, vzhled, oblečení, vlastnosti člověka, roční období, počasí

Garant

Mgr. Markéta Valečková