Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Němčina pro středně pokročilé (zkouška) (FAST-BYN39)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FAST-BYN39 - Němčina pro středně pokročilé (zkouška), Fakulta stavební, Vysoké učení technické v Brně (VUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Cílem této zkoušky je ohodnotit, zda studenti dosáhli pokročilosti B1 podle stupnice CEF (Společného evropského referenčního rámce), která je stanovena Radou Evropy.

Osnova

Pro tento předmět nabízí Kabinet jazyků FAST volitelné předměty BYN3 a BYN32, které se ovšem otevřou vždy jen při dostatečném počtu zájemců.

Literatura

Není specifikováno.

Požadavky

Gramatika a slovní zásoba z učebnic Schritte International Band 5-6. Jazykové dovednosti (čtení, poslech, psaní a mluvení) na středně pokročilé úrovni. Student by měl být schopen konverzovat o běžných tématech a porozumět srozumitelnému slovnímu projevu, mluvenému i psanému. Měl by zvládat slovesné časy včetně plusquamperfekta, skloňování přídavných jmen, pořádek slov ve větě po různých spojkách, podmínkové věty, Konjunktiv II. a další gramatické jevy. Měl by být schopen se vyjadřovat srozumitelně, bez větších gramatických chyb.

Garant

Mgr. Věra Batystová