Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Španělština odborná (FAST-BYS6)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FAST-BYS6 - Španělština odborná, Fakulta stavební, Vysoké učení technické v Brně (VUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Cílem tohoto kurzu je výuka jazyka a jazykových schopností, které jsou potřeba ke zvládnutí úrovně B1 podle ERR (Evropského referenčního rámce).

Osnova

1. Studium na univerzitě a využití informačních technologií2. Obory stavebního inženýrství 3. Terminologie pozemní stavby 4. Nejpoužívanější stavební materiály5. Pozemní stavby6. Výpočty ploch a obsahů, jednoduché cvičení z geometrie7. Příprava staveniště8. Mechanika zemin9. Použití betonu ve stavebnictví10. Použití dřeva ve stavebnictví11. Použití ocele ve stavebnictví12 Úvod do konstrukce mostů, silnic a železnic13 Zápočet

Literatura

Není specifikováno.

Požadavky

Znalost obecné angličtiny na úrovni B1 Společného evropského referenčního rámce. Doporučuje se aby studenti měli již absolvované kurzy BYS1 až po BYS4 obecné španělštiny. Doporučuje se také aby studenti absolvovali kurz BYS5.

Garant

Mgr. Daniel Rodriguez