Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Diplomový seminář I (M-THD) (FAST-CJ08)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FAST-CJ08 - Diplomový seminář I (M-THD), Fakulta stavební, Vysoké učení technické v Brně (VUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Studenti si prohloubí znalosti a dovednosti, související s problematikou zadané diplomové práce. Získávají informace z odborné literatury, studují tuzemské i zahraniční publikace. Seznámí se s technickými parametry laboratorních zařízení, naučí se pracovat se specielními přístroji. Naučí se provádět samostatně experimentální práce (navrhnout a vyrobit zkušební tělesa, provést komplex zkoušek fyzikálně mechanických a fyzikálně chemických vlastností), získané výsledky vyhodnotit a navrhnout další postup prací.

Osnova

Není specifikováno.

Literatura

Povinná literatura bude určena vedoucím diplomové práce. 0. REUL Horst: Handbuch der Bauchemie. Augsburg: Verlaf für chem. Industrie Presse-Druck, 1991. ISBN 3-87846-143-7. (DE)TAYLOR, H.F.W.: Cement chemistry. London: Thomas Telford Services Ltd., 1997. ISBN 0-7277-2592-0. (EN)LACOMBE, Robert: Adhesion Measurement Methods. USA: Taylor and Francis Group, LLC, 2006. ISBN 978-0-8247-5361-0. (EN)BRANDT, Andrzej, M.: Cement-Based Composites. New York: Taylor and Francise, 2009. ISBN 978-0-415-40909-4. (EN)

Požadavky

Metodické postupy zpracování dat, interpretace výsledků, aplikační SW produkty pro grafické práce.

Garant

doc. Ing. Nikol Žižková, Ph.D.

Vyučující

doc. Ing. Nikol Žižková, Ph.D.