Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Odborná exkurze (FAST-CP04)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FAST-CP04 - Odborná exkurze, Fakulta stavební, Vysoké učení technické v Brně (VUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Cílem odborné týdenní exkurze je rozšíření teoretických znalostí o znalosti praktické v oboru vodního hospodářství a vodních staveb. Jde především o návštěvy vodohospodářských objektů, firem a závodů se specializovaných výkladem odborníků a pracovníků působících v daném vodohospodářském oboru.

Osnova

Není specifikováno.

Literatura

Raplík,M. a kol: Úprava toku. Alfa Bratislava, 1989. (CS)Gabriel,P a kol.: Jezy. SNTL Praha, 1989. (CS)Kratochvíl,J.,Stara.V.: Přehrady. VUT Brno, 1989. (CS)AWWA: Water Quality and Treatment (5th Edition). AWWA, 1999. (EN)Torge, Wolfgang: Surveying. de Gruyter, 2001. (EN)Novák, J. a kol.: Příručka provozovatele stokové sítě. Medim, spol. s r.o., Praha, 2003. (CS)Novák, J. a kol.: Příručka provozovatele vodovodní sítě. Medim, spol. s r.o., Praha, 2003. (CS)

Požadavky

Hydraulika a hydrologie, Operační a systémová analýza, Inženýrské sítě, Chemie a technologie vody, navrhování stavebních konstrukcí, stokování, čištění odpadních vod

Garant

Ing. Petr Hluštík, Ph.D.

Vyučující

Ing. Petr Hluštík, Ph.D.