Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Vybrané statě z vodárenství (FAST-CP053)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FAST-CP053 - Vybrané statě z vodárenství, Fakulta stavební, Vysoké učení technické v Brně (VUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Cílem předmětu je souhrn aktuálních poznatků v oboru úpravy vody a distribuce pitné vody, rozšíření znalosti o nových speciálních technologiích úpravy vody a vybrané speciální statě z dopravy vody.

Osnova

1. Zdroje pitné vody a jejich ochrana2. Nové směry v koagulaci a vločkování, inovace čiřičů s vločkovým mrakem3. Nové filtrační materiály, nové typy filtrů,automatizace úpraven vod4. Balené úpravny vody, membránové technologie úpravy vody5. Ztráty vody, ukazatele ztrát vody6. Technické prostředky pro vyhledávání úniků vody7. Hodnocení technického stavu vodovodů8. Plánování rekonstrukcí vodovodů, finanční plány obnovy9. Kvalita vody v distribučních systémech10.Analýza rizik věřejných systémů zásobování pitnou vodou11.Spolehlivost vodovodních sítí12.Řídící ventily - exkurze do společnosti ATJ Speciál13.Výkonnostní ukazatele systémů zásobování pitnou vodou, technické novinky,konference a projekty oboru

Literatura

Není specifikováno.

Požadavky

Chemie a technologie vody, Vodárenství

Garant

doc. Ing. Ladislav Tuhovčák, CSc.

Vyučující

doc. Ing. Ladislav Tuhovčák, CSc.