Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Diplomový seminář I (V-VHO) (FAST-CP55)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FAST-CP55 - Diplomový seminář I (V-VHO), Fakulta stavební, Vysoké učení technické v Brně (VUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Cílem diplomového semináře je odevzdání diplomové práce dle individuálního zadání a náplně, kterou určí jednotlivý vedoucí vedoucí diplomového semináře.

Osnova

Není specifikováno.

Literatura

Boor,B.- Kunštácký,J.- Patočka,C.: Hydraulika pro vodohospodářské stavby. SNTL Praha, 1968. Pivoda – Šálek: Čerpací stanice. SNTL, 1982. (CS)Synáčková M.: Čistota vod. ČVUT Praha, 1994. (CS)Tesařík I. a kol: Vodárenství. Tesařík I. a kol, 1997. (CS)Šrytr a kol.: Městské inženýrství. Academia, Praha, 1998. (CS)Hlavínek, P., Mičín, J., Prax, P.: Příručka stokování a čištění. NOEL 2000, 2001. (CS)Novák, J. a kol.: Příručka provozovatele stokové sítě. Medim, spol. s r.o., Praha, 2003. (CS)Novák, J. a kol.: Příručka provozovatele vodovodní sítě. Medim, spol. s r.o., Praha, 2003. (CS)Biela, R., Beránek, J.: Úprava vody a balneotechnika. Akademické nakladatelství CERM, 2004. (CS)Kuraš: Odpadové hospodářství. Vodní zdroje Ekomonitor, 2008. (CS)

Požadavky

Chemie a technologie vody, navrhování stavebních konstrukcí, stokování, čištění odpadních vod, inženýrské sítě

Garant

Ing. Petr Hluštík, Ph.D.

Vyučující

Ing. Petr Hluštík, Ph.D.