Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Modelování soustav TZB (FAST-CT012)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FAST-CT012 - Modelování soustav TZB, Fakulta stavební, Vysoké učení technické v Brně (VUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Není specifikováno.

Osnova

1. Úvod do počítačového modelování a simulací.2. Modelování přestupu tepla při volné a nucené konvekci.3. Modelování časově ustáleného vícerozměrného vedení tepla.4. Modelování časově neustáleného vedení tepla.5. Modelování tepelného chování budov a místností.6. Modelování skupenských změn teplonosných látek.7. Modelování svázaného přenosu tepla a vlhkosti.8. Modelování proudění tekutin metodou Computational Fluid Dynamics (CFD) 1.9. Modelování proudění tekutin CFD 2.10. Modelování proudění tekutin s přenosem tepla metodou CFD 3.11. Modelování tepelného chování soustav technických zařízení v budovách.12. Modelování tepelného chování zásobníků vody.13. Modelování tepelného sálání v budovách.

Literatura

Není specifikováno.

Požadavky

Základy mechaniky tekutin, termomechaniky, sanity, vytápění, chlazení a vzduchotechniky a osvětlení. Základy numerických matematických metod.

Garant

doc. Ing. Ondřej Šikula, Ph.D.

Vyučující

doc. Ing. Ondřej Šikula, Ph.D.