Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Informatika (R) (FAST-CU001)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FAST-CU001 - Informatika (R), Fakulta stavební, Vysoké učení technické v Brně (VUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Předmět je orientován na strukturovaný návrh programů, zabývá se objektově orientovaným a událostmi řízeným programováním v prostředí jazyka Visual Basic. Předmět je koncipován tak, aby seznámil studenty s pokročilejšími prvky a konstrukcemi programovacího jazyka a jejich užitím pro rozšíření funkcionality běžných programových produktů. Studenti budou navrhovat a ladit programy v jazyce Visual Basic s užitím komponent moderních aplikací.

Osnova

1. Využití digitálních technologií pro projektové řízení.2. Úvod do BIM, představení možností BIM modelu pro simulace a analýzy.3. BIM – Princip časové návaznosti v rámci modelu BIM.4.–9. BIM – Základy modelování stavebních konstrukcí.10–11. BIM – Zpracování dílčích profesí (TZB).12. Další využití BIM modelu (spolupráce jednotlivých profesí a účastníků projektu, správa budovy – Facility Management).13. Koordinace staveb a možnosti vykazování z výkresových podkladů ve 2D.

Literatura

Není specifikováno.

Požadavky

Modelování v rovině (2D), základní znalosti z pozemního stavitelství a technologie staveb.

Garant

RNDr. Helena Novotná

Vyučující

RNDr. Helena Novotná