Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Veřejné stavební investice II (FAST-CV24)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FAST-CV24 - Veřejné stavební investice II, Fakulta stavební, Vysoké učení technické v Brně (VUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Rozšířené znalosti o problematice průběhu zadávání, hodnocení a realizace veřejných zakázek, tvorby podkladů projektů pro čerpání finančních prostředků z veřejných zdrojů. Partnerství veřejného a soukromého sektoru.

Osnova

1. Veřejné projekty, charakteristika2. Studie proveditelnosti veřejných stavebních projektů3. Analýza nákladů a užitků veřejných stavebních projektů. Náklady životního cyklu veřejného stavebního projektu4. Analýza citlivosti a pravděpodobnosti výstupů veřejného stavebního projektu. Analýza rizik veřejného stavebního projektu. 5. Veřejné zakázky, postupy a specifika zadávacích řízení – zákon č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách6. Veřejné zakázky, kvalifikační kritéria, zadávací dokumentace stavby7. Kritéria pro hodnocení nejvýhodnější nabídky, využití hodnotové analýzy (metody)8. Nadlimitní veřejné zakázky, směrnice EU 9. Partnerství veřejného a soukromého sektoru (PPP), zákon č. 139/2006 Sb., o koncesních smlouvách a koncesním řízení (koncesní zákon)10. Dokumentace veřejného projektu realizovaného metodou PPP. Analýza rizik veřejného projektu realizovaného metodou PPP.

Literatura

Není specifikováno.

Požadavky

Znalosti v rozsahu předmětu Veřejné stavební investice I

Garant

doc. Ing. Jana Korytárová, Ph.D.

Vyučující

doc. Ing. Jana Korytárová, Ph.D.