Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Technologie rekonstrukcí (FAST-CW024)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FAST-CW024 - Technologie rekonstrukcí, Fakulta stavební, Vysoké učení technické v Brně (VUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Není specifikováno.

Osnova

1. Stavebně technický průzkum staveb a způsob jeho dokumentování.2. Technická dokumentace pro rekonstrukce staveb a zásady návrhu technologických postupů při rekonstrukcích.3. Sanace základových konstrukcí z hlediska jejich únosnosti.4. Způsoby a postupy při odstraňování vlhkosti v objektech.5. Sanace a zpevňování nosných svislých a vodorovných konstrukcí.6. Návrhy oprav a rekonstrukcí dřevěných krovů, způsoby provádění výměn vadných prvků krovů. 7. Rekonstrukce panelových objektů - obvodové pláště, střecha, balkóny, lodžie a ostatní předložené konstrukce.8. Rekonstrukce panelových domů - vnitřní dispozice, bytová jádra, vnitřní instalace.9. Rekonstrukce památkově chráněných objektů, historické stavební materiály a materiály vhodné pro rekonstrukce.10.Příklady realizovaných rekonstrukcí stavebních objektů.

Literatura

Není specifikováno.

Požadavky

Předpokládají se znalosti z technologie stavebních procesů u nově budovaných staveb, základní znalosti ze statiky stavebních konstrukcí, vlastností stavebních materiálů a tvorba rozpočtu pro novostavbu.

Garant

Ing. Yvetta Diaz

Vyučující

Ing. Yvetta Diaz