Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Diplomový seminář I (R) (FAST-CW17)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FAST-CW17 - Diplomový seminář I (R), Fakulta stavební, Vysoké učení technické v Brně (VUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Úkolem předmětu je studentům předat znalosti pro zpracování dokumentace předvýrobní přípravy na konkrétním zadaném stavebním objektu nebo stavbě a to především z pohledu dodavatele stavby.

Osnova

Není specifikováno.

Literatura

Jarský, Č., Musil, F., Svoboda, P., Lízal, P., Motyčka, V., Černý, J.: Technologie staveb II, Příprava a realizace staveb. Cerm,s.r.o.Brno, 2003. Motyčka,V.,Kovářová,B.: Stavebně technologické projektování, průvodce studiem. VUT v Brně, FAST, 2008. Ladra, J., Musil, F., Pospíchal, V., Svoboda, P.: Technologie staveb II, Realizace železobetonové monolitické konstrukce budov. ČVUT v Praze,, 2002. Lízal,P., a kol.: Technologie stavebních procesů pozemních staveb. Cerm,s.r.o.Brno, 2003. Makýš, O., Makýš, P.: Stavenisková prevázdka, zariadenie staveniska. STU v Bratislavě, 2003. Makýš, O., Makýš, P.: Projekt organizácie výstavby. STU v Bratislavě, 2005. Motyčka,V. a kol.: Technologie staveb I, Technologie stavebních procesů,část 2. Cerm,s.r.o.Brno, 2005.

Požadavky

Znalosti především z oblastí navrhování staveb,technologie staveb, stavebně technologického projektování, počítačové podpory ve stavebnictví,ekonomických nástrojů řízení stavební výroby a projektové řízení staveb.

Garant

doc. Ing. Vít Motyčka, CSc.

Vyučující

doc. Ing. Vít Motyčka, CSc.