Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Diplomový seminář II (R) (FAST-CW21)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FAST-CW21 - Diplomový seminář II (R), Fakulta stavební, Vysoké učení technické v Brně (VUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Cílem předmětu je umožnit studentům vypracovat diplomovou práci s obsahem stavebně technologického projektu dodavatele stavby při pravidelných konzultacích s vedoucím diplomové práce.

Osnova

Není specifikováno.

Literatura

Jarský, Č., Musil, F., Svoboda, P., Lízal, P., Motyčka, V., Černý, J.: Technologie staveb II, Příprava a realizace staveb. Cerm,s.r.o.Brno, 2003. zák. č. 183/2006 Sb., stavební zákon a jeho prováděcí vyhlášky. 0. zák. č. 137/2006 Sb., zákon o veřejných zakázkách. 0. nařízení vlády č. 591/2006 Sb. o BOZP. 0. Ladra, J., Musil, F., Pospíchal, V., Svoboda, P.: Technologie staveb II, Realizace železobetonové monolitické konstrukce budov. ČVUT v Praze, 2002. Lízal,P., a kol.: Technologie stavebních procesů pozemních staveb. Cerm,s.r.o.Brno, 2003. Makýš, O., Makýš, P.: Stavenisková prevázdka, zariadenie staveniska. STU v Bratislavě, 2005. Makýš, O., Makýš, P.: Projekt organizácie výstavby. STU v Bratislavě, 2005. Motyčka,V.a kol: Technologie staveb I, Technologie stavebních procesů,část 2. Cerm,s.r.o.Brno, 2005.

Požadavky

Znalostí z provádění dílčích stavebních procesů, požadavcích na jejich připravenost před prováděním, zásady technologických postupů jednotlivých stavebních procesů. Jejich sled a návaznosti, požadavky na jejich kvalitu. Modelování technologické a časové struktury dílčího procesu stavby, výrobního prostoru a zdrojů potřebných k realizaci, s využitím výpočetní techniky. Znalosti zásad při zpracování stavebně technologické studie.

Garant

doc. Ing. Vít Motyčka, CSc.

Vyučující

doc. Ing. Vít Motyčka, CSc.