Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Doktorský seminář IV (PST) (FAST-DH04)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FAST-DH04 - Doktorský seminář IV (PST), Fakulta stavební, Vysoké učení technické v Brně (VUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

V rámci doktorského semináře student pod vedením školitele získává další potřebné teoretické a odborné poznatky z vybraných oblastí problematiky zaměření oboru na Pozemní stavby související s tématem budoucí disertační práce studenta. Jsou mu tak vytvořeny podmínky pro jeho vlastní teoretickou přípravu a je postupně vytvářen předpoklad pro jeho samostatnou tvůrčí a vědeckou práci. Získané vědomosti a poznatky budou pro studenta výchozím podkladem pro přípravu písemného pojednání k jeho doktorské disertační práci, které je součástí státní doktorské zkoušky.

Osnova

1. – 13. týden: Zpracovávání praktické části doktorských tezí ke státní doktorské zkoušce v rámci zpracovávání prvního projektu (ve spolupráci se doktorandem 3. ročníku DSP s příbuzným tématem disertační práce), podpora podání druhého projektu doktoranda 1. ročníku DSP s příbuzným tématem disertační práce. Zpracování prezentace dosažených výsledků v oblasti tématu disertační práce, představa o výstupech a přínosu výstupů do praxe i oblasti vědy. Publikační činnost. Účast na odborných akcích.

Literatura

Není specifikováno.

Požadavky

Znalosti na úrovni absolventa VŠ stavebního směru oboru Pozemní stavby. Praxe výhodou.

Garant

prof. Ing. Miloslav Novotný, CSc.

Vyučující

prof. Ing. Miloslav Novotný, CSc.