Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Doktorský seminář VI (PST) (FAST-DH06)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FAST-DH06 - Doktorský seminář VI (PST), Fakulta stavební, Vysoké učení technické v Brně (VUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

V rámci doktorského semináře si student pod vedením školitele dále doplňuje a prohlubuje potřebné teoretické i odborné poznatky z vybraných oblastí problematiky zaměření oboru na Pozemní stavby, Technická zařízení budov a Technologii řízení staveb v rámci studovaného oboru, která úzce souvisí s konkrétním tématem a vědeckým zaměřením postupně zpracovávané disertační práce. Na základě analýzy dříve nabytých vědomostí a poznatků provádí experimenty, vyhodnocuje a zpracovává vlastní získané výsledky. Připravuje teoreticky zdůvodněné závěry, které budou formulovány a průběžně prezentovány odborné veřejnosti. V závěrečné fázi studia jsou studentovi vytvořeny reálné podmínky pro zpracování disertační práce, která přinese nové poznatky v oboru.

Osnova

1. – 13. týden: Zpracovávání teoretické části doktorské práce a datových souborů z experimentální a /nebo simulačních prací. Praktická podpora projektu doktoranda 2. ročníku DSP s příbuzným tématem disertační práce, realizace experimentů a / nebo simulací. Publikační činnost. Účast na odborných akcích. Obhajoba závěrečné zprávy vlastního projektu.

Literatura

Není specifikováno.

Požadavky

Znalosti na úrovni absolventa VŠ stavebního směru oboru Pozemní stavby. Praxe výhodou.

Garant

prof. Ing. Miloslav Novotný, CSc.

Vyučující

prof. Ing. Miloslav Novotný, CSc.