Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Teorie konstrukcí pozemních staveb (FAST-DH51)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FAST-DH51 - Teorie konstrukcí pozemních staveb, Fakulta stavební, Vysoké učení technické v Brně (VUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Orientace v příslušné odborné literatuře, vypracování odborné rešerše zadaného problému, zásady odborné publukační činnosti, prezentace zpracovaného tématu před odborným kolektivem včetně diskuze a obhajoby.

Osnova

1.-4.týden - Úvod do předmětu, zadání individuálních témat jednotlivým studentům DPS - témata upřasněna po konzultyci se školiteli5.-8.týden - Konzultace nad odbornými tématy na základě požadavků jednotlivých studentů DPS - termíny domlouvány individuálně 9.-11.týden - Dokončení seminární práce v rozsahu cca 20 str. ke zadanému odbornému tématu, konzultace dle požadavků studentů DPS12.týden - Příprava prezentace pro účely přednášky - časový rozsah prezentace 10-15 min.13.týden - Odevzdání seminární práce, veřejná prezentace odborného tématu včetně obhajoby

Literatura

Není specifikováno.

Požadavky

Znalosti z předmětu konstrukce pozemních staveb a souvisejících přemětů (TZB, TŘS, BZK a KDK) na úrovni absolventa VŠ stavebního směru oboru Pozemní stavby.

Garant

prof. Ing. Miloslav Novotný, CSc.

Vyučující

prof. Ing. Miloslav Novotný, CSc.