Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Aplikace metod operačního výzkumu ve vodním hospodářství (FAST-DP65)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FAST-DP65 - Aplikace metod operačního výzkumu ve vodním hospodářství, Fakulta stavební, Vysoké učení technické v Brně (VUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Prohloubení znalostí o možnostech využití a použití vybraných optimalizačních metod a metod pro řízení projektů při navrhování a provozování vodohospodářských systémů a staveb. Zpracování případových studiií s využitím vybraných optimalizačních metod.

Osnova

1. Lineární programování2. Specifické úlohy lineárního propgramování, dopravní problém3 - 6. Nelineární programování7. Dynamické programování8 - 9. Multikriteriální optimalizační úlohy, metody řešení10-11. Řízení projektů12. Využití umělých neuronových sítí, genetické algoritmy13. Riziková analýza

Literatura

Není specifikováno.

Požadavky

Znalosti na úrovni předmětu CP03 Operační a systémová analýza v rámci magisterského studijního programu Stavební inženýrství - obor vodní hospodářství a vodní stavby.

Garant

doc. Ing. Ladislav Tuhovčák, CSc.

Vyučující

doc. Ing. Ladislav Tuhovčák, CSc.