Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Vybrané stati z technologie staveb (FAST-DW61)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FAST-DW61 - Vybrané stati z technologie staveb, Fakulta stavební, Vysoké učení technické v Brně (VUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Seznámit studenta s novými technologickými postupy, využíváním nových materiálů a hmot. Na přednášky jsou pravidelně zváni zástupci firem kteří ukazují speciální způsoby používání nových materiálů na základě nejnovějších poznatků vědy. Poukazují na zvláštnosti těchto materiálů a na případné odlišnosti při provádění oproti tradičním technologickým postupům.

Osnova

V rámci harmonogramu doktorského studia jsou vedeny individuální konzultace v součinnosti s odborníky z praxe. Konzultace jsou zaměřené na seznámení studentů s nejnovějšími trendy ve výstavbě a aplikací těchto poznatků do semestrální práce. Tento kurz je postaven na zásadách práce s audiovizuální technikou.1. - 4. Seznámení s náplní předmětu - induviduální zadání tématu.5. - 8. Konzultace zadaných témat podle požadavků jednotlivých studentů - individuální termíny.9. - 11. Předkládání rozpracovaných témat prezentací.12. - 13. Kontrola konečné fáze prezentace výsledků.

Literatura

Blaich J.: Poruchy staveb. Jaga Group, Bratislava 2001Juríček I.: Technológia pozemných stavieb - hrubá stavba. Jaga Group, Bratislava 2001

Požadavky

Znalosti technologických postupů prací vnitřních a dokončovacích a základní znalosti při rekonstrukci staveb.

Garant

Mgr. Petr Lízal, CSc.

Vyučující

Mgr. Petr Lízal, CSc.