Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Projekt III (FAST-H44)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FAST-H44 - Projekt III, Fakulta stavební, Vysoké učení technické v Brně (VUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Cílem atelierového projektu III v rámci předmětu je osvojení si předchozích znalostí z ostatních předmětů absolvovaných na oboru "Building Constructions" při stavebně konstrukčním návrhu projektu III zadného objektu budovy. V komplexním projektu mají být uplatněny dosavadní znalosti z konstrucí, architektury, technologie provádění, stavební ekonomie, stavební fyziky a z technických zařízení budov. Po absolovoání předmětu jsou studenti schopni vypracovat komplexní projekt pro provedení stavby budovy zahrnující koordinaci profesí a řešení všech zadaných specializací v rámci projektu.

Osnova

1.- 4. Dopracování stavebně kontrukčního řešení projektu a konstrukčních detailů projektové dokumentace pro provedení stavby pro vybranou variantu návrhu z Projektu II5. – 8. Vypracování dvou stanovených specializací (TZB, konstrukce, technologie nebo ekonomika a provádění staveb). Řešení a hodnocení konstrukcí v projektu z hlediska požadavků stavební fyziky. 9. Energetické hodnocení a bilance navržené budovy.10. Interní obhajoba práce na projektu v rámci atelieru.11.-13. Dokončení a kompletace projektu.

Literatura

EN, ČSN Standards (related to subjects). Group of authors: SPECIFICATION 93 Technical. AN EMAP Business Publication, London 1993

Požadavky

Pro absolvování projektu III jsou nezbytné znalosti ze statiky stavebních konstrukcí, základy architektury, z navrhování pozemních staveb, stavební fyziky, stavební ekonomie a technologie provádění staveb.

Garant

doc. Ing. Jiří Sedlák, CSc.

Vyučující

doc. Ing. Jiří Sedlák, CSc.