Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Projekt (FAST-HE1)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FAST-HE1 - Projekt, Fakulta stavební, Vysoké učení technické v Brně (VUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Zpracovat na základě studie ze zimního semestru prováděcí dokumentaci stavby v měř.1:50. Specifikovat materiály,nadimenzovat základy,určit skladby hydroizolací, střech,podlah. Řešení doplnit o specializaci vboru BZK či KDK a v oboru TZB čiTŘS.

Osnova

1.Základy 1:50, Specializace 15%BZK,či KDK, 15% TZB,či TŘS.2.-3.Půdorysy všech podlaží 1:50.4.Řez příčný 1:505.Řez podélný 1:506.Výkres tvaru stropní konstrukce.7.-8.Výkres krovu s řezy.9.Pohledy 1:10010.Detaily.11.Orientační výpočet základů.12.Skladby podlah, střechy, včetně tepelně technického posouzení.13.Výpis prvků, truhlářských, zámečnických,klempířských.

Literatura

Stavební zákon + prováděcí vyhlášky. ČSN, DIN, ISO, EN. Odborné stavební časopisy.

Požadavky

Způsob zakreslování stavebních konstrukcí v měřítku 1:50,znalost materiálu,statiky,stavební tepelné techniky,požárních požadavků,řešení konstrukčních detailů.

Garant

doc. Ing. Ivan Moudrý, CSc.

Vyučující

doc. Ing. Ivan Moudrý, CSc.