Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Specializovaný projekt (ME) (FAST-MH56)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FAST-MH56 - Specializovaný projekt (ME), Fakulta stavební, Vysoké učení technické v Brně (VUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Účelem předmětu je příprava na samostatnou práci a návod k aplikaci dosud získaných informací v jednotlivých studijních disciplinách pro dosažení praktického výstupu v podobě uceleného návrhu stavební části projektu stavby středně velkého rozsahu.

Osnova

Není specifikováno.

Literatura

Montague, Peter and Taylor, Roy: Structural Engineering. McGraw Hill Book Company, London, 1989. (EN)Stolland, Paul and Abrahams, John: Fire from First Principles. E and FN SPON, London, 1999. (EN)ČNI: ČSN 01 3420 Výkresy pozemních staveb – Kreslení výkresů stavební části. ČNI Praha, 2004. (CS)Vlček, M., Puchýř, B.: Praktická příručka technických požadavků na výstavbu. Verlag Dashöfer, 2004. (CS)Ing. Věra Maceková, CSc., Ing. Petr Kacílek.: Projekt I. Studijní opory, 2008.. FAST, 2008. (CS) (CS)Montague, Peter and Taylor, Roy: Structural Engineering. McGraw Hill Book Company, London, 1989. ISBN 0-13-029368-7. [ http://www.fce.vutbr.cz/studium/materialy/autocad/ucebnice.pdf] (EN)

Požadavky

Předpokladem pro absolvování předmětu jsou znalosti o stavebních konstrukcích. Znalosti typologie, statiky, betonových a ocelových konstrukcí, požární bezpečnosti a stavebních hmot. Současně se předpokládá uplatnění znalostí o urbanismu a územním plánování a orientace v legislativě a závazných částech EN, ISO.

Garant

doc. Ing. Jan Pěnčík, Ph.D.

Vyučující

doc. Ing. Jan Pěnčík, Ph.D.