Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Angličtina Intermediate vyšší - 1 (zimní) (FAVU-1AINTV-Z)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FAVU-1AINTV-Z - Angličtina Intermediate vyšší - 1 (zimní), Fakulta výtvarných umění, Vysoké učení technické v Brně (VUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Na každé úrovni je kladen důraz na dvě věci:1. maximální komunikativnost - čili: chyby nevadí, ostych ano. 2. maximální možné osvojení slovní zásoby na minimálmím prostoru 12 - 13 sezení za semestr. Gramatikou se nedomluvíte, slovíčky ano. Na konci bakalářského cyklu absolvují všichni studenti FaVU povinně státní zkoušku z angličtiny, která odpovídá maturitě z angličtiny na gymnáziu. (evropský referenční rámec = B1, středně pokročilí).

Osnova

New Opportunities Intermediate units 20 - 29

Literatura

Abbs, Freebairn: Blueprint I, Student's Book, Workbook, Teacher's Book , , 0Murphy: Essential Grammar in Use I, II, , 0Case, Wilson: Off Stage, , 0

Požadavky

Znalost jazyka nejméně na úrovni falešných začátečníků, nejvíce na úrovni FCE či CAE - i pro ty se tu něco najde. Kurs je náročný na všech úrovních.

Garant

Mgr. et MgA. Barbora Lungová

Vyučující

Mgr. et MgA. Barbora Lungová