Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Angličtina Pre - Intermediate vyšší - 2 (letní) (FAVU-1APINV-L)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FAVU-1APINV-L - Angličtina Pre - Intermediate vyšší - 2 (letní), Fakulta výtvarných umění, Vysoké učení technické v Brně (VUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Studenti všech angličtin na pre=intermediate (mírně pokročilé) úrovni se vesměs poprvé seznamují s variantami minulých, přítomných a budoucích časů a jejich variantami, s kondicionály, atd. V této fázi znalosti jazyka si teprve osvojují všeobecnější slovní zásobu, která umožňuje konverzaci. Je pěstována také jejich schopnost rozumnět jednoduchým autentickým rozhovorům, zprávám, stejně jako i číst delší souvislejší texty (upravené na příslušnou úroveň). Studenti za semestr přečtou 1 - 2 knihy ze série Oxford Bookworms Library.

Osnova

New English File 6-7

Literatura

New Opportunities Pre-IntermediateOxenden, et al. New English File Pre-Intermediate

Požadavky

Studenti buď absolvují Aj Pre=intermediate nižší, nebo je jim tato úroveň doporučena lektorem na základě zjištění jejich znalostí a´t už rozřazovacím testem nebo ústním pohovorem.

Garant

Mgr. et MgA. Barbora Lungová

Vyučující

Mgr. et MgA. Barbora Lungová