Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Angličtina Pre - Intermediate vyšší - 1 (zimní) (FAVU-1APINV-Z)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FAVU-1APINV-Z - Angličtina Pre - Intermediate vyšší - 1 (zimní), Fakulta výtvarných umění, Vysoké učení technické v Brně (VUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Studenti všech angličtin na pre=intermediate (mírně pokročilé) úrovni se vesměs poprvé seznamují s variantami minulých, přítomných a budoucích časů a jejich variantami, s kondicionály, atd. V této fázi znalosti jazyka si teprve osvojují všeobecnější slovní zásobu, která umožňuje konverzaci. Je pěstována také jejich schopnost rozumnět jednoduchým autentickým rozhovorům, zprávám, stejně jako i číst delší souvislejší texty (upravené na příslušnou úroveň). Studenti za semestr přečtou 1 - 2 knihy ze série Oxford Bookworms Library.

Osnova

New English File 4-5

Literatura

Oxenden, et al. New English File Pre-IntermediateOxenden, et al. New English File Pre-Intermediate

Požadavky

Kurz je určen buďto absolventům kurzu Pre-Intermediate nižší 1 a 2, nebo těm studentům, kterým bude tato úroveň nabídnuta na základě bodů rozřazovacího testu nebo na základě ústního doporučení lektora.

Garant

Mgr. et MgA. Barbora Lungová

Vyučující

Mgr. et MgA. Barbora Lungová