Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Angličtina Upper Intermediate vyšší 3 - bakaláři - zimní (FAVU-1UPPV-Z)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FAVU-1UPPV-Z - Angličtina Upper Intermediate vyšší 3 - bakaláři - zimní, Fakulta výtvarných umění, Vysoké učení technické v Brně (VUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Kontinuální budování slovní zásoby, odvedností ve čtení, psaní a mluveném projevu, upřesňování gramatických problémů, vylepšování schopnosti pracovat s akademickými texty, příprava na závěrečný všeobecný test v letním semestru na úrovni B2, odpovídajícímu zhruba FCE.

Osnova

English Fille Upper-Intermediate units 4a, 4c, 5a - c a vybrané akademické texty, převzaté z profesionálních časopisů o umění či uměnovědné literatury. Jeden - dva romány v originále. Bakalářský kurz na úrovni upper-intermediate se přece jen do větší míry zabývá praktickou gramatikou a všeobecnou slovní zásobou - na rozdíl od magisterského kurzu na téže úrovni, který více pracuje již s autentickými texty.

Literatura

New English File Upper-IntermediateBarnes, Julian. The Sense of An Ending - a novel

Požadavky

Student buď musí: mít absolvovaný aspoň jeden semestr English Upper-Intermediate Lower, napsat rozřazovací test nad 110 bodů, nebo absolvovat krátký pohovor s garantkou kurzu B. Lungovou.

Garant

Mgr. et MgA. Barbora Lungová

Vyučující

Mgr. et MgA. Barbora Lungová