Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Academic Presentation Skills - Summer (FAVU-2APS-L)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FAVU-2APS-L - Academic Presentation Skills - Summer, Fakulta výtvarných umění, Vysoké učení technické v Brně (VUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Cílem je kultivace mluveného projevu v angličtině, což obnáší řadu problémů: autenticitu slovní zásoby, volba vhodného registru (např. schopnost rozlišit, co je slangové a co formální slovo a kdy použít které), schopnost překlednout potíže při nedostatku slovní zásoby opisem, osvojení si logické výstavby formální prezentace, její koheze a koherence, rozšíření si slovní zásoby všeobecné i v rámci vizuálního umění, atd.

Osnova

na seminářích budou posluchači prezentovat referáty o své aktuální tvorbě či projektech, důležitých umělcích, kteří je inspirují pro svoji práci, popřípadě o dalších tématech, které bude lektor - RODILÝ MLUVČÍ - stanovovat v průběhu kurzu.

Literatura

ArtforumArtPressParkettModern PaintersFlashArtFreezeEye

Požadavky

Student by měl již zvládat angličtinu na středně pokročilé úrovni, nemusí být příliš plynulý ani jistý v mluveném projevu, protože ten má právě kurz pomoci zlepšovat.

Garant

Mgr. et MgA. Barbora Lungová

Vyučující

Mgr. et MgA. Barbora Lungová