Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Oborový ateliér IV - Produktový design - letní (FAVU-B4PD-L)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FAVU-B4PD-L - Oborový ateliér IV - Produktový design - letní, Fakulta výtvarných umění, Vysoké učení technické v Brně (VUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Naučit se využívat vlastní umělecký potenciál.Je prověřena studentova schopnost komunikovat a kooperovat se specialisty a je veden akceptovat a využít dané technologické zázemí firmy.

Osnova

Tento semestr je vymezen pro samostatnou závěrečnou bakalářskou práci. Mimo výše zmíněný charakter a rozsah řešení je bakalářská práce příležitostí prokázat studentovu schopnost spolupracovat s konkrétní firmou a dovést projekt do výrobou akceptovatelné propracovanosti, v případě kusové výroby být schopen realizovat produkt ve skutečné velikosti a funkční kvalitě (materiálu).

Literatura

David A. Hanks and Anne Hoy: Design For LivingCastelnuovo, E. a kol.: History of Industrial DesignCollins,M. - Papadakis,A.: Post-Modern DesignH. Gardiner, CH.Gere, ed.: Art Practice in a Digital Culturehttp://www.rapidtoday.com/design.htmlhttp://opvk.ffa.vutbr.cz/texty/zakladni-informace-o-projektu.html

Požadavky

Schopnost najít a realizovat pro bakalářskou zkoušku vhodný ateliérový úkol.povinná prerekvizita Oborový ateliér IV - Produktový design - zimní

Garant

akad. soch. Zdeněk Zdařil

Vyučující

akad. soch. Zdeněk Zdařil