Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Diplomový seminář - zimní (FAVU-DS-Z)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FAVU-DS-Z - Diplomový seminář - zimní, Fakulta výtvarných umění, Vysoké učení technické v Brně (VUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Cílem je koordinovat teoretickou část diplomové práce studentů FaVU tak, aby respektovala specifičnost pozice studentů uměleckých oborů a odpovídala zvyklostem FaVU. Diplomandi FaVU svou problematiku reflektují z osobitého hlediska aktivních umělců, ale zároveň strukturovaně, věcně a na odborném základě.

Osnova

1) V průběhu října studenti potvrdí, případně zpřesní či pozmění svá diplomová témata tak, aby je bylo možno nechat odsouhlasit Radou studijního programu. 2) Proškolení (seminář, přednáška) na téma formy diplomové práce (Mgr.Niederle,PhD.)3) Průběžné konzultace

Literatura

Synek, M. a kol.: Jak psát diplomové a jiné písemné práceDvořáková-Janů, V.: Jak psát diplomovou práciEco, U.: Jak napsat diplomovou práci, 1997.

Požadavky

Schopnost práce se strukturovanými informacemi, práce s odborným textem, schopnost vlastních teoretických reflexí, viz Diplomový proseminář.

Garant

Mgr. Jan Zálešák, Ph.D.

Vyučující

Mgr. Jan Zálešák, Ph.D.