Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Základy digitálního videa (FAVU-ZADIVI-Z)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FAVU-ZADIVI-Z - Základy digitálního videa, Fakulta výtvarných umění, Vysoké učení technické v Brně (VUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Bezproblémové zvládnutí základního řetězce zpracování videoobrazu pomocí současných počítačových technologií: střih v nejpoužívanějších programech (FinalCut Pro, Premiere Pro), příprava grafiky pro film (Photoshop, Illustrator), zpracování zvuku (SoundForge, Wavelab, Cubase, Nuendo), finalizace celého projektu v nejžádanějších výstupech, tedy příprava a masterování DVD disků (ReelDVD, Scenarist, Encore) a ukotvení obrazového materiálu na internetu (Cleaner, ProCoder, RealNetworks, Quicktime).

Osnova

Vyjde z dovedností a požadavků přihlášených studentů.

Literatura

Manuály, uživatelská fóra a rozcestníky fy Adobe (www.adobe.com)On-line tutorialy: www.creativecow.com; www.videocopilot.netČada, O.: Digitální video krok za krokem. Grafika Publishing, Praha 2002Beránek, P.: Digitální video v praxi. Computer Press, Praha 2001

Požadavky

Žádné.

Garant

doc. MgA. Filip Cenek

Vyučující

doc. MgA. Filip Cenek