Předmět Laboratory Classes in Food Analysis (FCH-BAO_ACP_P)
Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FCH-BAO_ACP_P - Laboratory Classes in Food Analysis, Fakulta chemická, Vysoké učení technické v Brně (VUT).
Top 10 materiálů tohoto předmětu
Materiály tohoto předmětu
Materiál | Typ | Datum | Počet stažení |
---|
Další informace
Cíl
Cílem předmětu je upevnit teoretické poznatky získané na přednáškách "Analytická chemie potravin" prostřednictvím praktických úkolů v laboratoři.
Osnova
1) Voda, sušina a minerální látky, 2) Dusíkaté látky, 3) Cukry, 4) Polysacharidy, 5) Lipidy, 6) Alkoholy, 7) Konzervační prostředky, 8) Barviva, 9) Metody zkoušení vína, 10) Metody zkoušení pomerančové šťávy, 11) Metody zkoušení mlýnských výrobků, 12) Metody zkoušení masa.
Literatura
Food Analysis - Laboratory Classes. FCH VUT Brno 2007. (EN)
Požadavky
Řádné ukončení předchozích specializovaných kurzů.
Garant
RNDr. Milena Vespalcová, Ph.D.
Vyučující
RNDr. Milena Vespalcová, Ph.D.