Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Laboratory Classes in Food Analysis (FCH-BAO_ACP_P)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FCH-BAO_ACP_P - Laboratory Classes in Food Analysis, Fakulta chemická, Vysoké učení technické v Brně (VUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Cílem předmětu je upevnit teoretické poznatky získané na přednáškách "Analytická chemie potravin" prostřednictvím praktických úkolů v laboratoři.

Osnova

1) Voda, sušina a minerální látky, 2) Dusíkaté látky, 3) Cukry, 4) Polysacharidy, 5) Lipidy, 6) Alkoholy, 7) Konzervační prostředky, 8) Barviva, 9) Metody zkoušení vína, 10) Metody zkoušení pomerančové šťávy, 11) Metody zkoušení mlýnských výrobků, 12) Metody zkoušení masa.

Literatura

Food Analysis - Laboratory Classes. FCH VUT Brno 2007. (EN)

Požadavky

Řádné ukončení předchozích specializovaných kurzů.

Garant

RNDr. Milena Vespalcová, Ph.D.

Vyučující

RNDr. Milena Vespalcová, Ph.D.