Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Laboratorní projekt - MA II (FCH-BCA_LSP2)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FCH-BCA_LSP2 - Laboratorní projekt - MA II, Fakulta chemická, Vysoké učení technické v Brně (VUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Cílem předmětu je seznámit studenty se způsobem realizace projektů v praxi a praktickou stránkou přípravy medicínských systémů a materiálů. Dalším cílem je výcvik v týmové práci při řešení projektu. Posledním cílem je seznámit studenty s technologiemi a výrobami průmyslových partnerů.

Osnova

Projektové praktikum navazující na stejnojmennou první část, ve které bylo vybráno téma projektu a připraveno jeho řešení, doplněné exkurzemi k danému tématu. V tomto předmětu navazuje řešení projektu formou týmové práce v laboratoři. Pod vedením odborníka z praxe nebo akademického pracovníka studenti prakticky realizují připravený projekt včetně vypracování zprávy o řešení, absolvování nejméně jednoho kontrolního dne k průběhu řešení, prezentace zahrnující diskusi a zhodnocení získaných výsledků a jejich obhajoba. Předmět zároveň zahrnuje výcvik v týmové práci při řešení konkrétního problému z oblasti medicínských systémů a materiálů. Studenti jsou rovněž seznámeni s principy projektového řízení realizace výzkumných a vývojových prací. Výuka probíhá v návaznosti na část I podle osnovy (uvedeno v týdnech):1.-8. Realizace projektu.9.-11. Zhodnocení výsledků, vypracování zprávy o řešení, obhajoba.12.-13. Exkurze.

Literatura

literatura bude zadána vedoucím dle zvoleného tématu projektu (CS)

Požadavky

Absolvování předmětů Úvod do medicínských materiálů a aplikací a Laboratorní projekt - MA I.

Garant

prof. RNDr. Ivana Márová, CSc.

Vyučující

prof. RNDr. Ivana Márová, CSc.