Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Angličtina pro doktorandy (FCH-DCV_AO)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FCH-DCV_AO - Angličtina pro doktorandy, Fakulta chemická, Vysoké učení technické v Brně (VUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Rozšíření odborné terminologie dle specializace a gramatiky, schopností čtení, psaní, poslechu a mluvení i potřebných dovedností pro samostatnou práci s odborným textem Schopnost tovrby vlatních odborných textů a jejich ústní prezentace.

Osnova

.Zvládnutí běžných konverzačních témat a snimi spojené slovní zásoby - dle analýzy potřeb studentů, prohlubovaní poslechových dovedností s cílem porozumět autentickému mluvenému projevu, zásady a správné zvládnutí ústní prezentace (příprava, struktura, časové rozvržení, zásady mimoslovní komunikace, použití pomůcek, interpretace grafů, tabulek, kontakt s publikem, práce s hlasem, zakončení prezentace, frazeologie, atd). Názorné videoukázky správných a špatných prezentací v anglickém jazyce.Tvorba vlastních materiálů a jejich prezentace. Sledování a ústní hodnocení prezentací ostatních účastníků,

Literatura

SCHOENFELD, R., Ian L PEPPER, I. L., BRUSSEAU, M. L. The chemist's English. 3rd,rev. ed., with "Say it in English, please!". New York, NY, USA: VCH, 1989 (CS)Materiály připravené vyučujícím s využitím autentických zdrojů (CS)http://www.fch.vutbr.cz/angl2/ (CS)

Požadavky

Zvládnutí obecné angličtiny alespoň na úrovni alespoň střední pokročilosti

Garant

PhDr. Gabriela Clemensová