Jak Začít?

Máš v počítači zápisky z přednášek
nebo jiné materiály ze školy?

Nahraj je na studentino.cz a získej
4 Kč za každý materiál
a 50 Kč za registraci!




Předmět Diplomový seminář - CHTOŽP (FCH-MCO_DS_Z)

Na serveru studentino.cz naleznete nejrůznější studijní materiály: zápisky z přednášek nebo cvičení, vzorové testy, seminární práce, domácí úkoly a další z předmětu FCH-MCO_DS_Z - Diplomový seminář - CHTOŽP, Fakulta chemická, Vysoké učení technické v Brně (VUT).

Top 10 materiálů tohoto předmětu

Materiály tohoto předmětu

Materiál Typ Datum Počet stažení

Další informace

Cíl

Cílem předmětu je:- poskytnout informace o způsobech zpracování diplomové práce- seznámit studenty se specifiky zpracování a interpretace analytických výsledků ve vztahu k životnímu prostředí- naučit studenty využívat dostupných informačních zdrojů (faktografických a fulltextových databází) a efektivních způsobů zpracování získaných informací (citační manažery)- dát studentům prostor pro prezentaci vlastních dílčích výsledků diplomových prací

Osnova

1. Seminář o způsobu sepsání diplomové práce.2. Seminář o využití statistiky při hodnocení výsledků.3. Seminář o využívání elektronických informačních zdrojů a citačních manažerů.4. Prezentace dílčích výsledků rozpracovaných diplomových prací studenty.

Literatura

Grafen A., Hails R.: Modern Statistics for the Life Sciences (CS)Dean J.R.: Methods for environmental trace analysis (CS)Williams I.: Environmental Chemistry (CS)Další literatura dle zadání diplomové práce (CS)

Požadavky

Schopnost pracovat v chemické laboratoři získaná absolvováním základních praktických cvičení a laboratoří oboru.

Garant

prof. RNDr. Milada Vávrová, CSc.

Vyučující

prof. RNDr. Milada Vávrová, CSc.